реклама
Sucurity Police

реклама

У Навчальному центрі в Оршанці відбудеться Чемпіонат Держприкордонслужби з кульової стрільби, який присвячений пам’яті генерал-майора Ігоря Момота.

8 жовтня в Навчальному центрі відбудеться урочисте відкриття чемпіонату Держприкордонслужби з кульової стрільби. Шестиденні змагання присвячені пам’яті генерал-майора Ігоря Момота.

У чемпіонаті візьмуть участь 25 команд з усіх органів та підрозділів прикордонного відомства. Понад 100 кращих спортсменів Державної прикордонної служби України, боротимуться за першість у чемпіонаті.

Першого дня 09 жовтня спортсмени змагаються з стрільби зі зміною магазина, з обмеженням часу, у русі та після фізичного навантаження.

10 та 11 жовтня  учасники випробують свої сили у дуельній стрільбі, яка відбудеться у три етапи.

А вже 12 та 13 жовтня команди змагатимуться у індивідуальних вікових групах зі службового двоборства, яке включає у себе крос на 3 км зі стрільбою та командна естафета зі стрільбою з АК на відстань 75 метрів по мішені.

Захід відбудеться за участі дружини Ігоря Федоровича Надії Момот, Голови Спортивного комітету Державної прикордонної служби України Миколи Подоляка, керівництва та персоналу Навчального центру.

Місце проведення: Навчальний центр підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота (м. Черкаси, селище Оршанець).

Початок заходів:

08 жовтня о 16.30 – офіційне відкриття чемпіонату

09-12 жовтня о 11.00 – проведення змагань на стрільбищі Навчального центру.

13 жовтня о 13.00 – урочисте нагородження переможців та закриття чемпіонату.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100