реклама

реклама

Один із льотчиків навчально-тренувального літака, що розбився 29 вересня на Хмельниччині, – уманчанин. Про це повідомляє видання 04744.info.

litak Нагадаємо, при падінні літака загинули двоє досвідчених пілотів, що відпрацьовували пілотування на гранично малих висотах.

Одним з льотчиків є уродженець Уманщини – Бородаченко Сергій Станіславович, підполковник, заступника командира частини з льотної підготовки 7-ї БрТА (Старокостянтинів).

Ще з кінця 1990-х років він проходив службу у складі 806-го бомбардувального авіаційного полку на Луцькому військовому аеродромі (до розформування у 2004).

По тому служив у 7 бригаді. 29 вересня 2017, о 12:21 під час планових тренувальних польотів в районі Старокостянтинівського аеродрому було втрачено зв'язок з навчально-тренувальним літаком Повітряних Сил ЗСУ.

Літак впав на кукурудзяне поле поблизу с. Берегелі (Красилівський район) Хмельницька область (в районі сіл Западинці, Баглайки та Берегел.

Військовою прокуратурою розпочато досудове розслідування попередньо за ст. 416 ККУ (порушення правил польотів, що спричинило тяжкі наслідки).

Уманська районна державна адміністрація висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого льотчика Бородаченка Сергія Станіславовича, який народився і виріс в селі Затишок Уманського району.

Після проведення експертиз з льотчиками попрощались у Старокостянтинові.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100