реклама

реклама

До суду скеровано обвинувальний акт відносно керівника дипломної роботи Уманського професійного ліцею. Про це «Сайт міста Умань» проінформували в Уманській міській прокуратурі.

xabar

Уманською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням керівника дипломної роботи Державного навчального закладу «Уманський професійний ліцей» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням службового становища, поєднаного з вимаганням неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що липні поточного року під час отримання неправомірної вигоди в сумі 4 тис. грн. викрито керівника дипломної роботи Державного навчального закладу «Уманський професійний ліцей», яка систематично вимагала від студента (повного сироти) кошти за сприяння в успішній здачі ним екзаменаційної сесії, навчальної практики та безперешкодного отримання диплому.

Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 стабилизец 08.10.2017 15:43
это подружка Артюх ей деньги на лечение собирает. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Пенсіонер 07.10.2017 20:58
То це хіба в одному ліцеї таке твориться. :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 дувш 07.10.2017 13:26
поки закривають обличчя порядку годі чекати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100