реклама
Sucurity Police

реклама

Цьогоріч за кошти з районного бюджету для районної лікарні села Мошни Черкаського району придбали сучасний рентгенапарат. Витратили на це 1,7 мільйона гривень. Проте жителі Мошнівського куща й досі не можуть ним скористатися, бо для облаштування машини потрібно спеціально обладнати приміщення. На це треба понад 300 тисяч гривень. Для лікарні ця сума непідйомна, інформують «Сільські обрії».

715fe4f7980414b6f0287ee346131a95_XL

– Аби облаштувати приміщення, ми звертаємося до спонсорів та благодійників, керівників місцевих господарств, проте без співфінансування з місцевих бюджетів ми не зможемо це зробити. Очікуємо на підтримку сільських голів Мошнівського куща, адже лікарня обслуговує саме цих жителів, – зауважує головний лікар Любов Іващук. – Поки що ми назбирали 39 тисяч гривень. Це кошти, які вже виділили Мошнівська, Яснозірська, Тубільцівська сільські ради, а ще Мошнівська МТС. Окрім того, ДП "Перемога Нова" допомогла будівельними матеріалами, а ще придбали кабель та металеві двері. Обіцяють допомогти Байбузівська, Софіївська, Свидівоцька та Будищенська сільські ради. Однак, цих коштів не вистачає.

Як зауважує голова районної ради Олексій Собко, у світлі децентралізаційних процесів та формування об’єднаних громад, районна влада цьогоріч вбачала пріоритетом  своєї діяльності підтримку закладів охорони здоров’я та освіти, аби створити для майбутніх об’єднавців міцний фундамент для самостійного життя. Відтак кошти за районного бюджету спрямовували на матеріально-технічне оснащення медичних та освітніх установ.

– Лікарня обслуговуватиме жителів майбутньої громади, тому сьогодні керівникам сільських рад  також  потрібно згуртувати зусилля задля комфорту її жителів, – зауважує управлінець.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Такі справи 09.10.2017 22:53
Назбирали аж 39 тисяч гривень, які виділили Мошнівська, Яснозірська, Тубільцівська сільські ради та Мошнівська МТС. Прибилизно стільки ж коштує гаманець Prada, який, як нещодавно писав "Прочерк", поцупили в однієї черкаської дівулі. Сором!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 sergeyladan 09.10.2017 22:42
Цікаво, а Боженька не дав мозгів подумать перед тим як купляти, як його встановлювати? Це щось із розряду неможливого? Хто буде звільнений в даному випадку і оштрафований, мало того, поскаджений за грати? А за конфіскацію майна можна буде облаштувати. Може тоді перед тим як робить, будуть думать...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100