реклама

реклама

Перший заступник голови Верховної Ради України, черкащанка Ірина Геращенко відповіла у «Фейсбуці» на численні запитання своїх знайомих та друзів, «за що вони (депутати) проголосували» у парламенті в п’ятницю.

20245359_1426460314108444_2842063591272597504_n

«В ситуації, коли сотні моїх колег в парламенті зайняли просту і популярну позицію нищівної критики Мінських угод, коли депутати у своїх зручних кріслах і смачній парламентській їдальні закликають до наступу на Донбас, бо це найлегший шлях знайти любов в серцях людей, я послідовно відстоюю позицію, що ці неідеальні, непрості Мінські домовленості, прийняті в критичний для держави момент, допомогли нам вистояти як Країні, посилили міжнародну підтримку України і на сьогоднішньому етапі грають роль стримуючого фактора для невміняємої Москви, – написала пані Геращенко. – Що, на жаль, ми не можемо тільки в військовий спосіб звільнити Донбас і Крим! А всі, хто кричить про це, в грош не ставлять життя українських солдатів! Ми повинні звільнити Донбас і Крим, посилюючи українську армію і дипломатичний фронт – тільки в синергії».

На думку Ірини Геращенко, закони по Донбасу, прийняті у п’ятницю, вкрай важливі для досягнення миру в зоні конфлікту та для порозуміння України з її країнами-союзниками.

Докладніше з аргументацією депутата можна ознайомитися ТУТ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Сергій з Кривалівки 09.10.2017 21:07
Цікаво, а як за ці закони голосував Олег Петренко, який вже разів із десять "залишав" свою барижну фрвкцію?...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100