реклама

реклама

Так, як повідомлялося раніше, Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 162 (незаконне проникнення до житла особи, а так само незаконне виселення та інші дії, що порушують недоторканість житла громадян, вчинені із застосуванням насильства, погрозами застосування насильства, за попередньою змовою групою осіб), ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів  явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії) у кримінальному провадженні за фактом виселення осіб з будинку по вул. Галана в м. Черкаси та вселення у дане житло невідомих осіб.

Встановлено, що група осіб з трьох молодиків за попередньою змовою між собою, супроводжуючи свої дії хуліганством, проникли до вказаного будинку, в якому проживала сім’я з неповнолітньою дитиною. В подальшому, супроводжуючи свої дії особливою зухвалістю, погрожуючи насильством, в період часу з 02.06.2017 по 27.06.2017, діючи проти волі проживаючих у будинку осіб, систематично проникали до житла, а в подальшому вчинили примусове, всупереч закону виселення останніх із займаного житлового приміщення з порушенням порядку, встановленого законом.

За результатами підготовчого засідання судом постановлено ухвалу про повернення прокурору обвинувального акту.

Не погоджуючись з законністю прийнятого рішення, наразі Черкаською місцевою прокуратурою готується апеляційна скарга з метою повернення обвинувального акту до суду першої інстанції для розгляду по суті, інформує черкаська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100