реклама

реклама

У Черкаській області виявили бажання отримати земельні ділянки 10 211 учасників антитерористичної операції та членів сімей військовослужбовців. Саме скільки заяв про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою надійшло до Головного управління Держгеокадастру із початку запровадження ініціативи влітку 2014 року до сьогодні. Позитивно розглянуто 6 391 клопотання про виділення землі загальною площею 10 757 га, обґрунтовано та відправлено на доопрацювання 3 411 пакетів документів.

Уже отримали у власність земельні ділянки загальною площею 8 157 га за рахунок земель державної власності сільськогосподарського призначення 4 680 військовослужбовців і членів родин загиблих. Зокрема лише за минулий тиждень 248 атовців отримали землю у власність, а протягом цього року приватизували земельні ділянки загальною площею 4 394,3 гектара 2 282 особи.

Заяви про виділення земельних наділів учасникам АТО землевпорядники Черкаської області розглядають оперативно й позачергово.

Довідково:

На сайті Держгеокадастру розміщена покрокова схема дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, які бажають отримати земельні ділянки.

Прес-служба Головного управління

Держгеокадастру у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100