реклама

реклама

12 жовтня у Навчальному центрі відбудуться урочистості з нагоди випуску прикордонників нової формації, які прийшли на службу за результатами вступної кампанії проекту «Нове обличчя кордону». З навчального закладу випускатимуться понад 300 випускників серед яких понад 170 дівчат.

Відмітимо, що офіційний старт масштабного набору до реформованих органів і підрозділів Державної прикордонній службі України в рамках проекту «Нове обличчя кордону» відбувся 28 березня за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

У заході візьмуть участь: Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Петро Цигикал, керівництво Черкаської області та міста Черкаси, представники Посольства Сполучених Штатів Америки та Міжнародної організації з міграції, керівництво Навчального центру, ветерани-прикордонники, рідні та близькі випускників.

Місце проведення: Навчальний центр підготовки молодших спеціалістів  Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота (м. Черкаси, селище Оршанець).

Початок заходу: 10.30.

Про це інформують у прес-службі навчального центру.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100