реклама

реклама

ТОВ «Сміла Енергоінвест» повністю готове до початку опалювального сезону. Про це підприємство інформує офіційним повідомленням для ЗМІ.

2121

«Підприємство виконало усі свої зобов’язання. Погодили інвестиційну програму з комунальним підприємством міста, подали економічно обґрунтований тариф на міськвиконком для його затвердження, як цього вимагає Закон України. Але, ні інвестиційна програма, яка була заздалегідь погоджена, ні економічно обґрунтований тариф не були прийняті на міськвиконкомі. Сьогодні можна впевнено говорити про те, що місцеві органи влади роблять все для того, щоб опалювальний сезон в місті Сміла не почався вчасно», – йдеться в повідомленні.

«Кульмінацією стало вчорашня спроба рейдерського захоплення підприємства. Очолювали це «дійство» секретар смілянської міської ради Віктор Федоренко, Прус В., Голуб А. та інші депутати. До них приєдналися начальник міського відділу поліції Сергій Власенко, разом з працівниками поліції. На підприємстві виламали двері, була спроба увірватись всім натовпом на територію підприємства. Усім цим діям дасть оцінку наша правоохоронна система. Наші співробітники все зафіксували, в тому числі і на відео камеру. Були написані офіційні заяви до правоохоронних органів влади», – йдеться в повідомленні.

Підприємство закликає мешканців Сміли не піддаватися на подібні політичні провокації та наголошує, що компанія, мовляв, робить все можливе, щоб місто мало тепло.

Прес-служба ТОВ «Сміла Енергоінвест»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Зорян шкиряк 11.10.2017 10:30
Ну а что тут удивляться.Мы говорим криминал,подраз умеваем -власть,всё логично.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100