реклама

реклама

За останні кілька років хендмейд став надзвичайно популярним не лише в Україні, а й в усьому світі. Талановиті майстри власноруч виготовляють цілі колекції авторських прикрас, предметів інтер’єру та навіть меблів. Хтось таким чином отримує визнання, інші просто заробляють гроші, а жителька Умані Алла Сторожук творить дивовижні веселі картини з кавових зерен задля того, щоб її маленька донька змогла жити повноцінним життям, інформує umannews.in.ua
8u9pnHOhRjM
Яночка очікувана дитина в родині. Сім’я довгий час чекала на її появу, врешті мама завагітніла, проте через лікарську помилку дівчинка народилася нездоровою, зі страшним діагнозом ДЦП. Вона не тримає голову, не сидить, не розмовляє. Проте спеціалісти роблять позитивні прогнози і стверджують, що дівчинка може стати здоровою, якщо її регулярно відправляти на курси реабілітації. Та таке лікування доволі вартісне, родина використовує всі можливості знайти кошти на чергову поїздку до спеціалізованого центру, і мама знайшла для себе ось таке чудове заняття, що не лише дозволяє відволіктись від буденності, а й заробити хоч невеликі, але такі необхідні кошти.

«Все починалось з кавового сердечка на магнітику просто щоб відволіктись від буденності» — розповідає мама Яни, — потім наша волонтерочка Настя побачила мій виріб і запропонувала продавати магнітики в одній із торгових мереж, це був початок.Згодом спробувала зробити картинку,людям сподобалось.»

Таким чином, майстриня виготовила цілу серію кумедних совенят.

«Коли роблю чергову картинку то завжди вкладаю якусь частинку душі і переживаю як оцінять оточуючі. Це ковточок повітря. Ніколи не сідаю щось робити з поганим настроєм, щоб виріб ніс в собі позитив.Зараз купують менше та коли є час, ми з Яночкою робимо щось новенькне.» — додає Алла.

Алла Сторожук — приклад мужньою жінки, яка навіть в найскрутніші хвилини шукає в цьому світі щось хороше і намагається всіма силами його примножувати.

Якщо вас зацікавили її вироби і ви хочете й собі придбати диво-картинку, звертайтесь за телефоном до майстрині: 0936568977, Алла.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100