реклама

реклама

Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України наклала штрафні санкції на товариство з обмеженою відповідальністю «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЦЕНТР» за  неподання інформації на вимогу голови територіального відділення.

Територіальне відділення проводило розгляд справи за ознаками вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції ПП «НОВОБУД-2008» та ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЦЕНТР» під час участі у конкурсних процедурах закупівель, які проводились Департаментом економіки та розвитку Черкаської міської ради.

У зв’язку з цим на адресу Товариства територіальне відділення  направило вимогу про надання необхідної інформації.

Згідно з цією вимогою, ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЦЕНТР» повинно було протягом 10 календарних днів з дня її отримання надати запитувану інформацію та належним чином завірені копії документів. Однак, у встановлений строк територіальне відділення так і не отримало відповіді на вимогу.

Від  товариства не надходило звернень чи клопотань щодо подовження строку надання інформації, а оскільки неподання інформації на вимогу ускладнило виконання завдань, покладених на територіальне відділення Законом України «Про Антимонопольний комітет України», то такі дії було кваліфіковано, як порушення законодавства, передбачене пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою територіального відділення строки.

Про це інформує прес-служба АМКУ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100