реклама

реклама

«Асфальтобетон на мосту через Дніпро покладемо своєчасно - до 15 листопада 2017 року», - заявляє керівник Служби доріг у Черкаській області Владислав Демиденко у телепроекті 72 години на каналі "Антенна".

«Міст – це стратегічний об’єкт, який з’єднує Лівобережжя і Правобережжя. Я несу повну відповідальність за виконання цих робіт», – сказав він.

Демиденко також зауважив, що підрядна організація ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ», яку дехто звинувачував у тому, що вона банкрут, не є такою.

«Це організація, що має свою юридичну адресу, рахунок. Вони створені дуже давно. У них є фінансові труднощі, але це не банкрут. Щодо того, що в них щось не вдасться, думаю, все вдасться!» – сказав Демиденко.

реклама

Коментарі  

 
+10 #3 Ра 12.10.2017 09:09
А чи відомо молодому керівнику служби автодоріг нашої області, що будь-яка організація має свою юридичну адресу, рахунок до моменту ліквідації (в т.ч. - через процедуру банкрутсва)? Час існування підприємства також не показник, щоб казати, що "фірма не банкрут" (банкрутіють фірми зі сторічною історією)! Якщо у "Альткома" є "фінансові труднощі" (як сформулював В.Демиденко), то все одно не можна було таку фірму пускати ремонтувати стратегічний об'єкт, яким є мост через Дніпро! Адже існує багато фірм без "фінансових труднощів", які змогли б виконати ці роботи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Сотник 12.10.2017 02:46
Демиденко, а за свій "базар" чим "отвєтіш"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 федор принципиальный 11.10.2017 19:37
Панове,вы грозились отремонтировать мост за 4 месяца-припизднились,м абуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100