реклама
Sucurity Police

реклама

З метою реалізації вимог ст. 26 Закону України «Про прокуратуру» заступником прокурора Черкаської області Олександром Мироненком та працівниками відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області 09.10.2017 здійснено раптові перевірки ДУ «Старобабанівська ВК 92» та «Уманська ВК (№ 129)» Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

У ході перевірки ДУ «Старобабанівська ВК 92» виявлено порушення вимог кримінально-виконавчого законодавства в частині забезпечення службовими особами режимних вимог установи.

За ініціативи заступника прокурора області Уманською місцевою прокуратурою на адресу керівника ДУ «Старобабанівська ВК 92» внесено акт прокурорського реагування на усунення виявлених порушень.

Крім того, заступником прокурора області та працівниками вказаного структурного підрозділу прокуратури області здійснено особистий прийом засуджених в ДУ «Старобабанівська ВК 92» та «Уманська ВК (№ 129)», у ході якого з’ясовувалися питання щодо умов їх утримання в установі, а також надані роз’яснення вимог чинного законодавства, інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100