реклама

реклама

Створення сприятливого середовища для бізнесування є одним із головних завдань Агенції регіонального розвитку Черкащини. На цьому наголосив очільник області під час Черкаського міжнародного інвестиційного форуму. Він відбувся напередодні в комплексі «Perlyna Resort».

DSC03148(1)

Темі агенцій як механізмові партнерства бізнесу та влади для розвитку територій присвятили одну із дискусійних панелей форуму. Її спікерами, окрім голови Черкаської ОДА, були підприємці-співініціатори створення Агенції регіонального розвитку Черкащини. Це – засновник K-Fund Василь Хмельницький, засновник групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко, президент KTD GROUP Олександр Громико, директор компанії Chemical Elements Ukraine Ілля Леоненко.

– Для мене Агенція регіонального розвитку – як міксер, який змішує різні інгредієнти і створює смачну страву, – сказав очільник області Юрій Ткаченко. – Інколи влада запускає проекти, не взявши до уваги запити бізнесу. Інколи бізнес запускає проекти, які не сприймаються громадськістю. Інколи бізнес-проект за допомогою науки можливо зробити краще. І ось агенція, якою управляють спільно органи влади, бізнес, наука та громадськість через механізм наглядової ради, є ідеальним інструментом збалансування інтересів сторін.

На думку голови Черкаської ОДА, агенція повинна працювати над стратегічним планування територій, інвестиційною промоцією, консалтингом із місцевого економічного розвитку тощо.

– Ми в жодному разі не повинні втягувати команду агенції в рутину, вони – наш «спецназ» регіонального розвитку, – наголосив Юрій Ткаченко. – Їхнє завдання – це стратегічні проекти, які призводять до системних зрушень. Зараз агенція працює за напрямами стратегування, енергозбереження та підприємництва. Посилюватимемо напрями інвестиційної промоції, супроводу інвестицій та експорту.

Нагадаємо, організаторами Черкаського міжнародного інвестиційного форуму є Черкаська обласна державна адміністрація, Українська бізнес-асоціація та Агенція регіонального розвитку Черкащини. Водночас його провідним партнером цьогоріч стала група компаній UKRAVIT.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Ох. 13.10.2017 14:30
Сидітити під своїм патретом навіть великий Тулуб не наважувався.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100