реклама

реклама

Голові Аграрної партії України Віталію Скоцику та його черкаським однопартійцям не дозволили зустрітися з місцевими жителями у клубі села Ліпляве Канівського району.

Пресконф4

Про це пан Скоцик повідомив черкаським журналістам під час сьогоднішньої прес-конференції.

– Довелося проводити зібрання з селянами Ліплявого і сусідніх сіл, які братимуть участь у виборах новоствореної об’єднаної територіальної громади, на порозі клубу, – розповів Віталій Євстафійович. – У нас це, до речі, непогано вийшло. Ми дуже гарно відпрацювали з людьми, які прийшли на цю зустріч.

Голова обласної організації АПУ Віктор Полозов пожартував, що навіть міг би «сказати спасибі» місцевій владі за те, що так сталося.

Керівники Аграрної партії України із сумом констатували, що під час виборів в об’єднані територіальні громади застосовуються ті самі нечесні «технології», які мали місце й під час попередніх парламентських виборів, зокрема адміністративний ресурс і скупка голосів виборців.

Нагадаємо, вибори до 201 об’єднаної територіальної громади відбудуться на всій території України 29 жовтня. На території Черкащини голосування пройде у 14 ОТГ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #5 Мандрівник 14.10.2017 09:05
:lol: а у фейсбуці читаю зовсім іншу інформацію - і про те, що туди поназвозили платних прихильників, і про те, що народу подарунки давали... Хто ж каже правду?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Регіональна Тальнівщина 13.10.2017 21:28
Гнати це АПУ поганою мітлою, бо ними стоять пособніки ригів і окупантів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Т-55 13.10.2017 19:39
Полозов, учи матчасть. На вибори клуб повинен бути проплачений партією або фондом депутата. Факти давай скупки голосів. Якщо знаєш і не повідомив - кримінал. А так це називається - ляпать язиком. До своїх грошей - купи розум!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Автомобіліст 13.10.2017 19:20
Наче артисти "відпрацювали номер". "Відпрацювали" по мізках селян і поскакали далі. Це так би мовити "оговорка по Фрейду", що у підсвідомості те і виперло. Сподіваюсь, що селяни проголосують за тих кому довіряють, а не заїжджим зайдам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 виборець 13.10.2017 18:14
А чи не ці хлопці уже розписали на яких округах переможуть кандидати у депутати в Зорівській, Паланській, Іваньківській громадах? А тут бісером мечуть... Всі такі білі і пушисті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100