реклама

реклама

На Смілянщині раніше судимий чоловік обікрав дачне домоволодіння 64-річної смілянки, викравши у неї тепловозний бак ємністю 9 тисяч літрів, який здав на металобрухт. За вчинене зловмиснику загрожує до п'яти років позбавлення волі.

index

До Смілянського відділу поліції звернулась 64-річна жителька міста Сміла з повідомленням про крадіжку. Пенсіонерка розповіла, що з її дачного домоволодіння, яке знаходиться в селі, невідомі викрали тепловозний бак ємністю 9 тисяч літрів.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу причетну до скоєння крадіжки. Ним виявився раніше судимий 27-річний житель села. Як з’ясувалось зловмисник запримітив вказаний бак, та вирішив його викрасти. Представившись власником дачного володіння, викликав навантажувача, за допомогою якого відвіз бак на металоприймальник де здав на металобрухт, отримавши за нього 6800 гривень.

За даним фактом Смілянським відділом поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Громадянська позиція 16.10.2017 11:47
Коли нарешті поліцейські затримають крадіїв пам'ятників в музеї Шевченка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Думка 15.10.2017 09:11
За кусок металобрухту і в тюрму. Ну, знаєте це вже явний перебор.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100