реклама
Sucurity Police

реклама

 

В Жашкові зловмисник ошукав чоловіка, позичивши в нього велосипед, який так і не повернув. За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України.

 

До Жашківського відділення поліції звернувся 28-річний житель Жашкова з повідомленням, що його ошукали. Чоловік розповів, що винаймав робітників для проведення робіт по облаштування господарства, один з яких попросив в нього велосипед, аби з’їздити на обідню перерву. 28-річний молодик взяв велосипед, після чого зник з двоколісним й роботу так і не повернувся. Через деякий час зловмисника відшукали власними силами, однак з’ясувалося, що велосипед він продав невідомим за 1500 гривень. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та встановили осіб, котрим було продано велосипед, його вилучили та повернули господареві.

За даним фактом Жашківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100