реклама
Sucurity Police

реклама

У структурі кожного з черкаських комунальних підприємств наразі сформовані власні тендерні комітети або ж визначені працівники, які займатимуться закупівлями. Про це під час прес-конференції, яка відбулася 17 жовтня, повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, 22 вересня цього року виконавчий комітет ухвалив рішення про те, аби розпорядники коштів розпочали самостійно здійснювали відкриті торги замість єдиного тендерного комітету.

«Такий крок сьогодні дозволить нам заощаджувати кошти й уникнути недобросовісної конкуренції, – прокоментував Анатолій Бондаренко та як позитивний приклад навів роботу департаменту охорони здоров’я та медичних послуг. Підпорядковані йому лікувальні заклади міста вже понад рік працюють через електронний майданчик ProZorro. – Додам, що кожна зі шкіл теж повинна самостійно проводити відкриті закупівлі. Централізована бухгалтерія може мати місце тільки в дитячих садочках».

Про це повідомили в Черкаській міськраді.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Свєта 17.10.2017 21:00
А можна шановному міському голові навести як приклад тендерну закупівлю памперсів за ціною вдвічі більше ринкової для дітей-інвалідів та тяжких інвалідів, як верх цинізму - на чому б ще нажилися як не на підгузках :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Надія. 17.10.2017 14:55
Так було до тих пір поки Паша Карась не вирішив заробити собі на першу машину. А потім йому це сподобалось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100