реклама

реклама

Депутатський корпус прогресивно підтримав впровадження світової практики гуманного вирішення проблеми безпритульних тварин.

Як відомо, саме Катеринопіль став першим селищем України, де офіційно впроваджено практику регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами: прийнято відповідну місцеву Програму, проведено стерилізацію та вакцинацію проти сказу 44 тварин  за рахунок запрошених фахівців ТОВ «Чотири лапи Україна». Нині ж депутати селищної ради вирішили виділити перші кошти на продовження цієї роботи.

- Більшість  мешканців селища схвалюють саме такий варіант вирішення проблеми. Нині люди вже почали розуміти, що саме таким методом за кілька років ми зможемо ефективно її вирішити, що ми не повинні жити у світі, де  панує жорстокість, а наші діти мають зростати у атмосфері добра і гуманізму, - зазначив  депутат Черкаської обласної ради Олександр Коваленко.

- Виділених коштів вистачить для вакцинації та стерилізації 20 тварин, потому ми можемо за потреби виділити додаткову суму, - зазначив селищний голова Катеринополя Іван Гегедош. – Ветеринарні маніпуляції буде виконувати запрошений лікар – і ми розраховуємо на допомогу тих, хто опікується безпритульними тваринами. Такі волонтери зможуть завчасно подати заявку на «своїх» тварин до селищної ради і у зазначений день привести їх до лікаря для стерилізації та вакцинації. Всі ці роботи ми плануємо закінчити до листопада – і таким чином, мати гарантію від появи та поширення сказу і весняного циклу розмноження безпритульних тварин.

Отож, усі мешканці Катеринополя, що опікуються бездомними тваринами, лікують їх та підгодовують, протягом 2 тижнів мають можливість безкоштовно вакцинувати їх проти сказу та стерилізувати, аби не мати клопоту із небажаним потомством. Для цього важливо зареєструвати свою заявку, зателефонувавши до селищної ради  за телефоном (242) 2-26-70.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100