реклама
Sucurity Police

реклама

Об’єднати якісний відпочинок з доброю справою вдалося учасникам благодійного турніру з боулінгу. Він проходив у свято Покрови Пресвятої Богородиці – покровительки українських козаків у клубі Космос-боулінг.

3

Його організаторами виступили Ротарі клуб Черкаси, медичний центр «Андромеда +» та ГО «Сила доброти», а учасниками – дві команди від Ротарі Клубу «Черкаси», команда Української мукомельної компанії «УМКа», команди ГО «Автомайдан» та ветеранів АТО. Також участь у заході взяли гравці від ГО «Сила доброти», представники творчіх професій, команди від громадських діячів міста і ЗМІ.

Турніру передувала виставка малюнків на тему «Чому я пишаюся захисником України» в Черкаському обласному художньому музеї.  Малюнки створили діти українських захисників – бійців АТО. Шестеро учасників отримали призові місця, які дають змогу їм поїхати на передноворічні свята до Львова. Поїздку організовує Ротарі клуб. А спонсорами виступили, зокрема, й учасники турніру, кожен з яких вніс 200 гривень благодійного внеску. Користуючись з цих коштів і буде здійснено цю поїздку, приурочену до свята Святого Миколая у грудні.

Емоції, що притаманні цій грі, зашкалювали: тут і можливість розім’яти м’язи, продемонструвати свою спритність та швидкість і неабияку влучність, і відчути командний дух та показати свою індивідуальність. До цього букету пристрастей додалося ще одне – шляхетне відчуття причетності до благородної справи благодійності.

Кращими у цій грі виявилися співорганізатори – команда медичного центру «Андромеда+», тому призи від генерального спонсора турніру, а саме картки на безкоштовне обслуговування в медичному закладі на суму 2 500 гривень передали представникам ГО «Сила доброти», адже саме вони взяли активну участь в організації виставки-конкурсу дитячих малюнків.

За друге і третє місця команди отримали від клубу «Космос-боулінг» в подарунок картки на безкоштовні години гри, які переможці одностайно вирішили передати дітям.

Завдяки усім учасникам благодійного турніру вдалось зібрати 12 тисяч гривень до призового фонду. Вони будуть витрачені на подорож дітей до міста Лева
Про це інформують організатори

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100