реклама

реклама

Ввечері 14 жовтня на пішохідному переході в центрі Золотоноші автівка збила двох 16-річних хлопця та дівчину. Підлітків відправили швидкою в Черкаси на лікування в обласну лікарню. Зараз діти потребують матеріальної допомоги, повідомляє у Facebook місцева жителька Євгенія Шихова, пише ВІККА

883020

В аварії постраждала студентка першого курсу Черкаської медичної академії Каріна Олефір та учень одинадцятого класу однієї із золотоніських шкіл Владислав Придибайло. Діти проходитимуть важку й тривалу реабілітацію.

Внаслідок наслідок отриманих травм Каріна втратила свідомість ще на місці пригоди. Дівчина отримала пошкодження хребта і переломи кісток. Їй планують провести кілька операцій. Владислав постраждав менше – у нього зафіксували перелом ноги.

Допомога для Каріни: 4149499105514432 – номер картки Корецької Аліни Миколаївни – мами дівчини.

Допомога для Владислава: 5168757265548745 – номер картки Придибайло Лідії Григорівни – бабусі хлопця.

Нагадаємо, ДТП сталася поблизу ветеринарного коледжу. Діти, переконавшись, що дорога вільна, переходили по пішохідному переходу. Майже перед самим тротуаром їх збив чоловік ромської національності, який виїхав невідомо звідки на "Жигулях".

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Артилерист 19.10.2017 17:08
Роми на "Жигулях" то страшна сила. У цьому році дві ромські сім'ї, доречі теж із Золотоноші "зустрілися" на Бориспільській окружній. В результаті половина пасажирів на цвинтарі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100