реклама
Sucurity Police

реклама

Нещодавно в місті Сміла, було викрадено, і вбито громадянина С. Віталія. Про це повідомляло видання Сміла-Інфо

index

Після напружених пошуків, підозрюваного у вбивстві було знайдено. Ним виявився такий собі, К. Владислав, житель Городищенського району. Потім було слідство, суд і результат... тримання під вартою задоволено частково та визначено заставу в розмірі 57 тис. грн., як альтернативний запобіжний захід. Звісно це не сподобалось громадськості. Так один з активістів Володимир Іващенко на своїй сторінці в ФБ пише:

«Сказати що в шоці, то нічого не сказати. Говорив із працівниками поліції, вони теж в шоці. Тепер шокую і громадян. Нещодавно в місті Сміла, було викрадено, і вбито громадянина. Вбивцю було знайдено... Суддя, виніс рішення у вигляді застави, 55 тисяч.. Вбивці, застава!!! Саме цікаве те що КПК, непередбачає заставу у такому випадку! Навіщо тоді взагалі ловити злочинців??? Все одно випустять.. Виходить якось так - збираєш собі 50 тисяч, йдеш убиваєш людину, і спокійно собі йдеш додому спать.. Людське життя в наш час, коштує 50 тисяч гривень....

На сьогодні з'явилось і офіційне повідомлення від прес-служби прокуратури Черкаської області, дослівно:

«Смілянська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства та незаконного придбання та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту, за попередньою змовою групою осіб. 12 вересня цього року біля одного з житлових будинків в Смілі, стріляли у 36-річного місцевого жителя. Внаслідок поранень потерпілий помер. За підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, правоохоронцями затримано 22-річного жителя Черкаського району. Не дивлячись на те, що особа підозрюється у вчиненні тяжкого та особливо тяжкого злочинів, за які передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років, та наявність ризиків, передбачених ст. 177 КПК України, 14.10.2017 слідчим суддею Городищенського районного суду Черкаської області клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою задоволено частково та визначено заставу в розмірі 57 тис. грн., як альтернативний запобіжний захід. З такою позицією слідчого судді Смілянська місцева прокуратура категорично не погоджується, наразі на вказане судове рішення прокурором підготовлено апеляційну скаргу».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100