реклама
Sucurity Police

реклама

Чи потрібен дитячий майданчик у парку ім. Б. Хмельницького? Відповісти на це питання пропонують черкасцям 26 жовтня. Відповідно до розпорядження міського голови відбудеться громадське обговорення щодо місця встановлення дитячого майданчика.

Про це інформують в КП «Дирекція парків».

Нагадаємо, ігрову зону у формі корабля попередньо планували встановити у сквері ім. Б Хмельницького по вул. Б. Вишневецького, оскільки там відпочиває чимало батьків із малечею. Інфраструктури для дітлахів там немає. Був виготовлений проект такого об’єкту. Вартість конструкції від київського виробника – 350 тис грн. Процедуру закупівлі департамент економіки та розвитку міської ради провів у вересні.

- Громадськість висловила своє занепокоєння щодо такої ідеї, мовляв, варто зберегти камерну атмосферу даного парку, - говорить директор КП «Дирекція парків» Володимир Стойко. – Тож, вважаємо, громадське обговорення допоможе визначитися остаточно. Майданчик оригінальний і яскравий. Він може стати окрасою й іншого парку. Наприклад, до нас уже надходили звернення щодо його розташування у парку «Казка», проте, там бракує місця для його розміщення.

Володимир Юрійович переконаний, парки та сквери міста мають бути максимально комфортними та затишними, а всі об’єкти на їх території – виправданими й бажаними для відвідувачів.

Громадські слухання відбудуться 26 жовтня у приміщенні міськвиконкому в кабінеті 206 о 18.00.

КП «Дирекція парків» запрошує долучитися усіх небайдужих містян.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 ЮЗР 20.10.2017 08:41
Однозначно в Парк надо такое..тот же ''Детский городок'' А не делать с города Зоопарк.. И так тот металалом из рекламных щитков и ларьков портят город..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 українець 19.10.2017 15:34
найдоцільніше встановити в дитячому парку, бо там давно вже нічого не роблять для покращення відочинку дітей.Складається враження,що цей парк навмисно занедбують
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100