реклама

реклама

Декілька десятків АТОвців прийшли на сесію Черкаської облради. Серед них – представники «Азову» та Добровольчого українського корпусу.

Виступив представник Національного корпусу Дмитро Кухарчук, який сказав, що до цього часу добровольці з різних підрозділів не мають статусу учасника бойових дій.

Надати такий статус має спеціальна комісія, яка досі цього не зробила.

Боєць із позивним Вагнер розповів, що з Черкаської області близько 90 осіб воювали на «нулі». Зараз близько 38 осіб навіть не на «нулі», а трохи ближче. Держава їх нічим не забезпечує.

- Я не маю нічого проти Збройних сил, але ці люди не отримують зарплату, воюють безкоштовно. Тому ми просимо звернути і на них увагу, — сказав боєць.

Голова обласної ради Олександр Вельбівець звернувся до депутатів із проханням прискорити входження у цю комісію. З цього приводу почалися суперечки, які мало не переросли в сварку між депутатами.

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 Сліпий 20.10.2017 13:26
Не довго місце пустувало. Рік назад на всіх адміністративни х заходах "обступили трибуну" був "Правий сектор" з ряженим у форму військових паном Гоцою. Перестали фінансувати і булька луснула. Тепер чергові "патріоти" прогрівають електорат перед грядущими виборами. На чийому утриманні, кого будуть протолкувати у депутати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100