реклама

реклама

У Черкасах на перехресті вулиць Сумгаїтська та Одеська трапилася ДТП за участі водія вантажівки та мотоцикліста.

1508504265-201

Фото аварії виданню Zmi.ck.ua надіслав черкащанин Олександр Драган.

На місці ДТП працюють правоохоронці. Деталі події стануть відомі згодом. Наразі на перехресті водії послуговуються сигналами регулювальника.

Нагадаємо, на цьому перехресті вже кілька тижнів не працює світлофор. До того ж, там відсутні дорожня та пішохідна розмітки.

Як повідомив у коментарі Zmi.ck.ua начальник управління вуличної інфраструктури департаменту ЖКК Черкаської міськради Сергій Отрешко, світлофор на перехресті не працює, оскільки нещодавно з шафи керування сигнального ліхтаря невідомі викрали частину обладнання. Зараз направлені всі зусилля на пошук на складах необхідних запчастин, адже  плати, які викрали, вже давно не виготовляють. А до цього, за словами чиновника, світлофор вимикався через проблеми з міським РЕМ, який не подавав достатньо напруги.

"Щодо розміток – вони  з’являться вже напевно наступного року, тому що цьогоріч керівники КП "ЧЕЛУАШ" не спромоглися укласти для цього договір", - сказав Сергій Отрешко.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Дядя 21.10.2017 13:47
А патрульным-гаишникам можно было-бы и порегулировать день другой на этом перекрестке, пока светофор не работает! Но нет времени! Нужно бабушек торговок яблочками гонять из-под супермаркетов...((((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Сидоров. 21.10.2017 07:17
Пора називати речі своїми іменами.Не справляється керівник отрешко із своїми обов"язками, на... з пляжу.Не перший раз він щось не встигає, не вміє, не хоче. А це Місто, ми тут живемо. Пора Громаді вигнати горе керівника поганим віником.До речі , це пересторога мерові, який призначає таких керівників. Мож він і сам не компетентний?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 дэн 20.10.2017 22:10
У меня простой вопрос. А зачем светофоры отключают? А уже когда кого то убьют или покалечат включают. И кто за это отвечает?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Пересічний черкащанин 20.10.2017 16:51
Всі винуваті, тільки не чиновник Отрешко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100