реклама

реклама

До участі запрошуються школярі до 17 років.

Мета конкурсу: привернути увагу до  питань відповідального лісоуправління, турботливого відношення до лісів України, а також популяризація сталого способу життя та споживання сертифікованих продуктів.

Умови конкурсу:

1) Зніми відеоролик, що відповідає одній з заданих тематик:

Відповідальне лісокористування: переваги лісових ресурсів та необхідність відповідального користування лісовими ресурсами.

Чому важливо купувати продукцію з логотипом FSC.

Як можна бути більш відповідальними до лісів в щоденному житті.

2) Відео має бути загальнодоступним, не довше 5 хвилин та відповідати тематиці. Відеоролики, що будуть не відповідати цим вимогам не буде прийнято до участі в голосуванні.

3) Відео має бути завантажено на youtube  з хештегом #FSCFRIDAY2017. Лінк з посиланням на відео має бути надісланий  на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду до 1 листопада, в темі листа «Конкурс відео роликів FSC- П’ятниці 2017». В листі має бути вказано: назву відео; ім’я та прізвище автора; номер та адресу школи; електронна адреса та телефон.

В разі відсутності всієї інформації відео може бути не прийнято до участі в конкурсі.

Відеоролики приймаються до 1 листопада.

Переможці будуть визначенні шляхом голосування журі та оголошені 7 листопада на нашій офіційній сторінці в мережі Facebook. Кількість вподобань (лайків) та переглядів на youtube будуть враховані журі при виставленні конкурсних балів.

Переможці отримають  стильні навушники бренду Marley, корпус яких містить дерев’яні деталі з FSC-сертифікованої деревини.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100