реклама

реклама

Восени команда взяла кубок області, а в кінці літа вдало стартувала в Аматорському кубку України. Сезон 2017 для команди насіннєвого заводу стає найуспішнішим за всю історію існування! Аби досягти такого результату, сьогодні залишалося подолати останню сходинку – уманський «Уманьферммаш». Не без допомоги цієї команди лебединці сьогодні святкуватимуть до ранку. У минулому турі уманчани в дербі здолали найближчого переслідувача «ЛНЗ» – «УТК».

Про це пише «Черкаський спорт».

Гра «ЛНЗ» – «Уманьферммаш» не стала особливою. Попри серйозні плани гостей на високі місця в таблиці, проти лідера зіграти довелося другим номером. Зі старту зустрічі «ЛНЗ» захопив ініціативу, створивши дві гольові нагоди за п’ять хвилин. Такий початок розставив усе по місцях.

Лебедин не поспішав, але свою вагу відчував. Постійний пресинг на чужій половині поля змушував грати оборону гостей через довгий пас, а підбирання були за господарями. У них, до речі, довгі передачі проходили на відмінно. На 21 хвилині Литовчак зачепився за м’яч біля чужих воріт, притримав його і викотив на лінію штрафного Лобову – Олександр пробив так, що Щербина і не ворухнувся – 1:0.

Більше в першому таймі не забивали. «ЛНЗ» тримав гру під контролем, «Уманьферммаш» діяв по ситуації, час від часу атакуючи, але на рахунку такі дії команд не позначилися. В роздягальню пішли за 1:0 на користь чемпіонів.

Після перерви Щербині довелося знову витягати м’яч із сітки. Дєдов протягнув лівим флангом і прострілив на Вакуленка, який замкнув дальню стійку – 2:0. Цей гол зняв усі питання щодо золотих медалей. Далі стався неприємний епізод. В одному з єдиноборств Литовчак зазнав рецидиву травми коліна і був вимушений покинути поле. Замість нього вийшов Степанов.

Потім у гольові моменти включився Грицай. Спочатку удар с кутового, потім зі штрафного і врешті-решт третій у матчі гол: Степанов вирвав м‘яч у Щербини і подав на дальню стійку, звідки найкращий бомбардир ЛНЗ не схибив – 3:0. Серія замін, вихід на поле Барбанова і за 10 хвилин до фінального свистка Грицай оформлює дубль. Цього разу асистував Калініч. Капітан господарів розіграв із Барбановим двієчку і прострілив точно в ногу Грицая – 4:0.

Безшансова перемога над «Уманьферммашем» і золото на шиї. «ЛНЗ» у 21 турі стає чемпіоном. Знову в матчі з цим суперником і майже в той самий день, що і рік тому.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Рефері 22.10.2017 18:15
А із жителів села хтось грає за цю команду? Чкщо грає, то добре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100