реклама

реклама

«Черкаський Дніпро» провів виїзний матч у Кременчузі з місцевим «Кременем». Кременчужани вперше перемогли «дніпрян» в рамках очного поєдинку. Про це повідомили в прес-службі «Черкаського Дніпра».

Активніше першу половину почали саме господарі, але не в атаці, а простим контролем м'яча. Тільки на шостій хвилині "Кремінь" заробив штрафний, який привів до воріт нашої команди. Але і цей епізод не вдалося використати на свою користь. Після цього ініціативу захопили футболісти "Черкаського Дніпра" і виконали серію забігів на штрафний майданчик суперника. Кілька навісних передач до воріт Віталія Онопко так і не вдалося довести до серйозних ударів.

На 13-й хвилині Тертишний вирішив перевірити готовність нашого голкіпера своїм дальнім ударом, але відправив м'яч значно вище цілі. На 18-й хвилині після контакту з Русланом Качуром у штрафному майданчику нашої команди падав один з атакуючих гравців "Кременя", але арбітр був поруч і все бачив. Ні про яке пенальті не було і мови. За хвилину невгамовний Тертишний ще раз пробивав з дальньої відстані, але знову вище.

На 25-й хвилині ще один небезпечний епізод створили господарі. Після навісу від Прошенка прямо над поперечиною головою пробивав Тимченко. Чотири хвилини потому, на 29-й, вже "дніпряни" відповіли своєю атакою. Ярослав Захаревич обігрався в стінку з Леваном Кошадзе та увірвався в штрафний майданчик. Набрана швидкість не дозволила нашому півзахиснику відправити м'яча у ближній кут, хоча футболіст вже виходив один на один з голкіпером. На 33-ій хвилині ще один дальній удар по наших воротах пішов від Тимченка, але знову неточно, хоча в цей раз виглядало перспективно і трибуни охоче поплескали автору цього пострілу. Через дві хвилини ще одна атака привела "Кремінь" до наших воріт. Вдалося навіть пробити у площину воріт, але удар Тертишного з розвороту після передачі в центр штрафного був надто слабким. Орест Будюк без проблем забрав м'яча до рук.

На 42-й та 43-й хвилинах команди обмінялися навісними передачами у штрафний майданчик, але в обох випадках до гостроти ситуація не довела. Перший тайм завершився практичною відсутністю реальних гольових моментів.

Другу половину гри команди почали спокійно, по-черзі атакуючи позиційно. На 49-й хвилині Тимченко виявився на непоганій ударній позиції в штрафному майданчику, закрутив м'яча повз Ореста Будюка у дальній кут, але не потрапив, хоча епізод виглядав дуже небезпечно. Команди відійшли в центр і довгий час боролися за м'яч, поки на 56-й хвилині Леван Кошадзе в черговій позиційній атаці не взяв ініціативу на себе. Півзахисник обіграв двох захисників на фланзі, змістився в центр і відмінно пробив у ближній кут. Воротар "Кременя" у стрибку зробив сейв та перевів м'яч на кутовий. Кременчужани почали проводити заміни, а в атаку рушила саме наша команда.

На 62-й хвилині Ярослав Захаревич прострілював з флангу на дальню стійку. Там Руслану Качуру пробити не вдалося, а скидку головою в центр штрафного майданчика першими відловили захисники. Відповіли своїми атаками і господарі, заробили два кутових, але до удару справа так і не дойшла.

На 72-й хвилині "Кремінь" додав обертів. Янаков зважився на дальній удар з флангу та влучив у хрестовину. Орест Будюк не був готовий до того, що м'яч пірне у ствір, але фортуна повернулася до нашої команди особою. Правда, ненадовго. Вже на наступній, 73-ій хвилині, господарі створили атаку з нічого. Навісна передача зі своєї половини призвела м'яч до Янакову, який грамотно притримав корпусом Олега Тарасенка та пробив повз Ореста Будюка, відкривши рахунок у матчі. Правда вже в наступному епізоді все той же Янаков отримав жовту картку за симуляцію після картинного падіння і випрошування пенальті у нашому штрафному майданчику.

"Черкаський Дніпро" провів свої перші заміни, розраховані на посилення атаки і пішов вперед. Через хвилину знову небезпечно пробивав Леван Кошадзе у ближній кут. Але Онопко знову врятував свої ворота. Наступна атака знову завершилася ударом нашої команди. Сергій Ічанский з двадцяти метрів наважився пробити, але на шляху м'яча в цей раз стали захисники. "Кремінь" сів в захист, граючи на збереження рахунку, а "Черкаський Дніпро" ввімкнув швидкості та пішов вперед. На 84-й хвилині Вадим Тенжицький обіграв на фланзі Ходулю і вривався у штрафний майданчик господарів, але трохи відпустив м'яч за межі поля. "Кремінь" вирішив відвести гру від своїх воріт і якийсь час контролював м'яч. На першій хвилині доданого часу ще один перспективний епізод створили підопічні Олександра Кирилюка.

У штрафному майданчику м'яч отримував Олександр Колос, але пробити або зробити передачу нашому гравцеві не дали захисники. Буквально на останніх секундах матчу "дніпряни" заробили штрафний. Виконувати пішов Дмитро Проневич, але його подача була знешкоджена захисниками і пробити нашим гравцям так і не дозволили. Як підсумок, перша поразка від "Кременя" в офіційних матчах.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100