реклама

реклама

Вони вийшли на паркет, щоб зібрати гроші на музей сучасної війни. У столиці відбувся перший благодійний бал захисників України. Танцювати вальс герої АТО, волонтери та журналісти навчилися менш ніж за тиждень. Усі зібрані кошти передадуть на створення музею в Умані, головну експозицію в якому присвятять загиблому Герою Андрію Кизилу. Про це пише "Козацький край"

22540121_994047747402113_8068835837404490216_n

Рівно тримати спину, кружляти в такт та обов’язково тягнути носки – у військовослужбовців було лише 4 дні, щоб навчитись танцювати вальс та вийти на паркет. Кіборги, десантники, морпіхи – у повній бойовій готовності. Та тримати зброю в руках, як виявилося, для них набагато легше.

“Навіть на даний момент болить все абсолютно, тому що зранку до вечора ці повтори. Напевно, якщо брати щотижневу фізичну підготовку, то вона в нас трішки легша”, – розповів командир підрозділу морської піхоти Вадим Сухаревський.

Усі учасники благодійного балу зголосились танцювати, щоб зібрати кошти на створення музею сучасної війни в Умані – у підсумку було зібрано більше 50 тисяч гривень.

Головна наша мета – щоб танцювали реальні учасники АТО. Ми чітко розуміли, що на місяць з передової 100 % їх не відпустять. Тому йшли на такий ризик і розуміли, що у нас є кілька днів для того, щоб навчити танцювати і підготувати бал,– зазначила організатор благодійного балу захисників Оксана Гаврилюк.

На бал прийшли дружина, маленький син та сестра Андрія Кизила.

Оксана Кизило, дружина загиблого Героя, висловила щиру вдячність організаторам балу: “Я дуже рада, що зустрілась з усіма вами. Як сказав один хлопчина  – “одна дружня сім’я”. Це правда… Я дуже рада що ви у мене є. Величезне вам всім дякую! Дякую вам за Бал Офіцерів! Ви зробили неймовірну справу, яка буде переходити з року в рік. Яка ставатиме з кожним роком маштабнішою, традиційною! Мрія Андрюхи здійснюється… про офіцерів заговорили…”

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100