реклама

реклама

У провадженні Золотоніського міськрайонного суду перебувало кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України, а саме незаконне заволодіння транспортним засобом.

В ході судового розгляду встановлено, що 22-річний житель м. Золотоноша, 24.11.2016, перебуваючи по вул. Садовий проїзд, м. Золотоноша, неподалік будинку № 13, де знаходиться приміщення відділення Ощадбанку, шляхом вільного доступу через залишені ключі в замку запалення, заволодів автомобілем марки ВАЗ 2107, вартість якого згідно висновку судово-автотоварознавчої експертизи  становить 61220,00 грн., та в подальшому з місця пригоди на вказаному автомобілі зник, спричинивши потерпілому матеріальної шкоди на вказану вище суму.

Суд, визнав доведеним в суді факт вчинення чоловіком кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України.

Разом з тим, в судовому засіданні встановлено, що злочинець під час вчинення злочину у зв’язку із розладами психіки не усвідомлював свої дії та не міг керувати ними, у зв’язки з чим за рішенням суду відносно нього застосовано примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із звичайним типом нагляду, інформує прес-служба Золотоніської місцевої прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100