реклама
Sucurity Police

реклама

index Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України розпочала розгляд справи за ознаками вчинення порушення у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

Територіальним відділенням здійснюється дослідження щодо дотримання  вимог законодавства про захист економічної конкуренції під час проведення комунальним підприємством «АТП Черкаської обласної ради» процедури із закупівлі великовантажних транспортних засобів – (автоцистерна пожежна).

Так, за результатами аналізу документів та інформації, отриманої в ході проведеного дослідження, встановлено обставини, які можуть свідчити про те, що ТОВ «СХІД АВТО ПРО» та ФОП Федорченко С.В. є пов’язаними особами та між ними відбувався обмін інформацією щодо узгодження пропозицій конкурсних торгів під час підготовки та участі у процедурі закупівлі.

Розгляд справи триває. Про це інформує прес-служба АМКУ.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 авіатор 24.10.2017 09:35
Аби ж за 400 тис.,Це чудо московського автопрома коштувало виборцям цих керманичів 700 тисяч народних податків. Коли ці паскуди вже нажруться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 пенсіонер 24.10.2017 09:19
Треба не антимонопольном у комітету проводити перевірку,а прокуратурі порушувати справу за махінації з державними фінансами.Це яку треба мати ступінь злочинної впевненості,щоб для аеропорту із статусом міжнародного придбати за 400 тис. Металолом ,1987 р.в.під назвою пожежний автомобіль.Та нормальний керівник фермерського господарства не купить таку рухлядь. Це називається виручили свого за конкретний відкат і стоїть за цим конкретний керівник обласної ради. За часів Сталіна розстріляли б за зраду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100