реклама

реклама

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася нарада з питань реалізації та електронного обліку лісопродукції. На нараду були запрошені головні інженери, головні бухгалтери лісгоспів та інженери з реалізації.

DSC_1704

Заступник начальника управління Микола Рижков наголосив на чіткому контролі залишків лісопродукції на складах лісгоспів, виконанні сортиментної структури. Також заступник начальника управління зупинився на виконанні аукціонних договорів з продажу необробленої деревини заготівлі 4 кварталу 2017 року та здійснені конструктивної співпраці з покупцями лісопродукції.

Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер управління Ірина Тимченко проаналізувала ті проблемні питання, які найчастіше доводиться вирішувати у лісгоспах при обміні електронних  даних з програмного забезпечення електронного обліку деревини. Також Ірина Тимченко наголосила на постійному контролі за відповідністю цих даних даним ПЗ 1С: Бухгалтерія.

На нараді також обговорили нестабільну ситуацію із забезпеченням лісгоспів вагонами для перевезення деревини, плани з ремонту лісових доріг на наступний рік та інші виробничі питання.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100