реклама

реклама

Лад в усьому – запорука успіху. Саме такого принципу роботи дотримується керівництво Лисянського лісгоспу. Відтак, приділяє увагу не лише фінансово-економічним показникам підприємства, а й зовнішній привабливості лісогосподарських володінь.

DSCN2091-768x563

Так, нещодавно у всіх чотирьох лісництвах – Лисянському, Шевченківському, Яблунівському та Стеблівському встановили нові паспортні дошки. Окрім того, розмістили вказівники, які дозволяють не лише лісівникам, а й пересічним відвідувачам лісових масивів, орієнтуватися в місцевості. Варто відзначити, що зроблено все відповідно до сучасних тенденцій та з естетичним смаком.

«Чимало оновлень ми вже зробили, проте попереду на нас чекає багато клопіткої роботи. Саме бажання змінити та покращити роботу підприємства на краще й дає поштовх в усіх починаннях», ­– говорить директор Лисянського лісгоспу В’ячеслав Шако.

За словами директора, у найближчих планах – придбання нової техніки, ремонт лісових доріг, покращення умов праці для робітників, а також створення нової теплиці із сучасними технологіями догляду за рослинами.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Вася 25.10.2017 23:47
А внутрішній вигляд будемо міняти? Не красти, про трудяг-роботяг піклуватись посправжньому, про майбутнє лісів іноді думати???????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100