реклама

реклама

26 жовтня 2017 року у с. Берестівець Уманського району відбулось урочисте відкриття постійно діючого консультативного пункту обслуговування громадян. Непересічна подія для сільської громади стала можливою завдяки ініціативі Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області та за підтримки керівника місцевого підприємства ТОВ «Берестівець» Василя Чекаленка.

IMG_5218

У святкових заходах взяли участь голова обласної ради Олександр Вельбівець, голова Правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Світлана Зінник та представники Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець і голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, жителі села та інші запрошені гості.

Звертаючись до присутніх голова Правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний зауважив, що на сьогодні в умовах впровадження реформи децентралізації вирішення питання наближення надання адміністративних послуг до місць проживання громадян – одне з ключових завдань влади.

– Це дійсно непересічна подія для жителів села: тепер не потрібно спеціально їхати до Умані, щоб отримати консультацію чи пояснення з тих чи інших питань пенсійного законодавства. Жителі села можуть отримати відповіді на всі свої запитання в гарних, комфортних умовах від кращих спеціалістів Пенсійного фонду. Переконаний, що це ще й гарний старт для області в цілому, приклад для наслідування в інших громадах як втілювати амбітні плани розвитку власного села, поєднуючи зусилля влади та місцевого бізнесу, – наголосив Олександр Вельбівець.

«Цей пункт – перша ластівка і ми маємо надію, що й інші надавачі адмінпослуг відкриють у нас свої пункти прийому в уже створених нами зручних умовах», – відзначив Берестівецький сільський голова Сергій Яременко.

відділ патронатної служби виконавчого апарату Черкаської обласної ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100