реклама

реклама

В старовинному місті Кам’янець-Подільський відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Перлина Кам’янця»,  учні відділу хорового та сольного співу прийняли участь.

фото учнів-переможців з викладачем

Головна мета цього фестивалю - пошук, виявлення і заохочення талантів у всіх видах естрадних мистецтв, просування кращих з них на найпрестижніші  майданчики і телеканали країни, популяризація сучасної української пісні серед дітей та молоді України та за її межами, популяризація та впровадження новітніх форм музичного естрадного мистецтва, естетичний та духовний розвиток молодого покоління, залучення меценатів та спонсорів до підтримки творчої молоді.

У склад журі конкурсу-фестивалю увійшли  народні та заслужені артисти, діячі культури і мистецтв, представники міської ради, доречи міська рада і  стала організатором цього конкурсу.

Учні нашої школи гідно представили Черкащину, з її розмаїттям та барвами дитячого тембру. В номінації академічний спів перемогла найменша учасниця групи Гладкій Ірина, вона отримала І місце, а Токова Анастасія в номінації академічний вокал посіла ІІ місце. Також дівчата прийняли участь у номінації естрадний спів, та здобули такі нагороди: Грчіч Мілена  ІІ місце, та Токова Анастасія  І місце у своїх категоріях. Разом з дітьми членами журі відмітили й викладача та концертмейстера - це  завідувач відділу хорового та сольного співу, старший викладач вищої категорії Варавіна Ірина Миколаївна та концертмейстер вищої категорії Рябоконь Леся Петрівна, які отримали подяки за високий професійний рівень підготовки учнів до конкурсу.

Натхненні та задоволені від незабутніх вражень старовинного міста, його вікових замків та каньйонів, від  випробування на фестивалі, яке діти витримали гідно вони повернулися на Черкащину з великим бажанням  продовжувати співати, пізнавати новітні струни музичного мистецтва.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100