реклама

реклама

Одним з найвеличніших і найулюбленіших свят українців є свято Покрови Пресвятої Богородиці. За козацької доби на Січі збиралася Велика Рада або ж козацьке коло, яке відбувалося лише тричі на рік - Новий рік, на другий день Великодня і на Покрову.

У рамках IV-го мистецького фестивалю «Покровське коло» в районному будинку культури відбулися дитячо-юнацькі військово-патріотичні змагання «Козацькі ігри».

83

В змаганнях взяли участь шість команд: «Гайдамаки» - ЗОШ №1, «Завзяті козаки» - ЗОШ №2, «Захисники»- ліцей, «Добродари»- гімназія, «Орли»- Квітчанського НВК, «Козацькі ятагани» - ЗОШ №5.

В конкурсних змаганнях учасникам потрібно було виконати ряд завдань; «Комбінована спортивна естафета», міні-квест «Врятуй пораненого», «Стройовий поряд»,- куди входили виконання бойової пісні загону і демонстрацією основних команд. Останнім був «Конкурс-несподіванка», у якому команди повинні були акапельно виконати Гімн України.

За результатами конкурсів журі визначили переможців, якими стали:

Дипломом за І місце - команду «Козацькі ятагани»» ЗОШ №5;
Дипломом за ІІ місце – команди «Захисники» ліцею та «Орли» Квітчанського НВК;
Дипломом за ІІІ місце - «Завзяті козаки» ЗОШ №2,
Дипломом за активну участь нагороджено команди «Гайдамаки»- ЗОШ №1 та «Добродари»- гімназії.

Активну участь у конкурсах приймали також вболівальники, які додавали додаткові бали за ерудицію до загального рахунку своїй команді.

Переможці та всі учасники «Козацьких Ігор» були нагороджені дипломами та подарунками.

Про це інформують в Корсунській РДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100