реклама

реклама

У Черкасах на території парку Хіміків зупинено будівництво споруди православної церкви.

1509352437-593

Про це під час ранкової наради в мерії повідомив директор КП "Дирекція парків" Володимир Стойко, пише zmi.ck.ua

Нагадаємо, за словами робітників, там мав з'явитися підземний туалет, на будівництво якого міська влада дала дозвіл. Втім, Володомир Стойко зазначає, що такого не може бути, адже це територія природо-заповідного фонду.

"Про незаконне будівництво повідомлено усі органи. Сьогодні в мене відбудеться зустріч із керівником церкви митрополитом Софронієм. Я візьму увесь пакет документів, проясню ситуацію. Я думаю, вони зрозуміють, що потрібно рухатися лише в законний спосіб", - зазначив Володимир Стойко.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 РезидентЪ 31.10.2017 00:30
В этой истории вот что интересно: почему против канонической церкви выступают сектанты-бандеропоклонни ки это понятно, но почему против маленького туалета Радуцкий и его родственник Стойко ? Видать, ими это место было заготовлено под очередной МАФ, иначе чего они так раздухарились ? Принципов у этих людей никогда не было и нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Артем 30.10.2017 12:53
Захват територій - це політика мацкви іїї церкви
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Сміх і гріх 30.10.2017 12:52
Спочатку дали дозвіл на будівництво церковної споруди на території природо-заповідного фонду, а тепер забороняють будувати туалет. Коли давали дозвіл, цілком логічно було передбачити, що туалет там потрібен. Адже у людей є не лише духовні потреби. Але ж треба було від початку думати головою!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Люди 30.10.2017 12:29
А Софронію закони ні по чому, він думає, що йому все можна. За самовільне будівництво винні особи мають бути притягнуті до встановленої законом відповідальност і. Крапка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Урюк 30.10.2017 12:18
Який ..й взагалі дозволив будувати в парку, навіть храм??? "Прочерк" дайте, будь ласка, прізвища тих людей, які дають дозволи на будівництво в таких місцях.Містяни повинні знати цих "героїв". А то як будинок побудувати в парку - то не можна, а церкви - то будь ласка.
Де логіка??? :oops: :oops: :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100