реклама

реклама

У селі Степанки Черкаського району, де цієї неділі відбувалися вибори до ОТГ, проведуть перерахунок голосів на одній з дільниць. Про це повідомляє «Дзвін» із посиланням на переможця виборів голови ОТГ згідно «паралельного підрахунку», сільського голову села Хацьки Ігоря Чекаленка.

355300485 «Шановні друзі! Не поспішейте вітати із перемогою на виборах голови Степанківської ОТГ. Не дивлячись на перевагу більше, ніж на 300 голосів, команда конкурента, Сергія Зеленька, якого підтримують впливові покровителі, намагається зірвати вибори на одній із дільниць, На 17.00. заплановано провести перерахунок голосів. А до того часу вимикаю на пару годин телефон. Більш детальну інформацію надам після перерахунку голосів», – написав Чекаленко на «Фейсбуці».

«У команді Сергія Зеленька, яка отримала поразку, почалася істерія. Особи, які у них вложили здоровенні фінансові ресурси, отримали фіаско та тепер рвуть і мечуть. Всім небайдужим людям потрібно біля б/к с. Хацьки відстояти перемогу Ігоря Чекаленка. Потрібно не допустити, щоб провладний кандидат Зеленько Сергій, якого підтримував на виборах голова Черкаської РДА Яріш А.А. та голова Чигиринської РДА Клименко В.А. не змогли у нас вкрасти перемогу», – додав у коментарі активіст Стас Мирошніченко.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Т-55 30.10.2017 22:10
Такого не було навіть за злочинної панди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100