реклама

реклама

На засіданні 31 жовтня розпочали наново розглядати справу щодо вбивства журналіста та активіста Василя Сергієнка. Необхідність перегляду справи виникла через затримання Вадима Мельника, якого підозрюють в організації вбивства, пише «ІнфоМІСТ».

23115097_1486284111478879_1199649654_n

Нагадаємо, 4 квітня 2014 року Василь Сергієнко був побитий і викрадений з двору власного будинку в місті Корсунь-Шевченківський. Наступного дня його тіло було знайдено в 15 кілометрах від міста у Виграївскому лісі з наручниками на руках і слідами жорстоких тортур.

На початку засідання прокурор зачитала обвинувачення. Відтак дружина загиблого Сергієнка Валентина заявила про цивільний позов. Жінка вимагає стягнути з підозрюваних у вбивстві солідарно 4 млн грн на користь потерпілих.

Як повідомлялося, у викраденні та вбивстві Сергієнка підозрюють Максима Русіна, Володимира Воронкова, Віктора Горбенка, Валентина Завражина, Романа Недибалюка, а також Вадима Мельника. Жоден із них під час судового засідання обвинувачення не визнав. Крім того, не визнали вони також цивільний позов Валентини Сергієнко. Нині сторони погоджують почерговість розгляду доказів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100