реклама
Sucurity Police

реклама

Управлінням освіти і науки облдержадміністрації спільно з обласним Центром туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді видано сигнальні примірники збірників пошукових робіт «Герої не вмирають» та «Волонтери – герої нашого часу». Видання книг відбулося в рамках проведення обласного військово-патріотичного конкурсу, присвяченого героям-захисникам незалежної та суверенної України.

У збірниках пошукових робіт 2016-2017 рр. «Герої не вмирають» їхні автори розповідають про життєвий та бойовий шлях захисників Вітчизни. Унікальність збірника полягає в тому, що його написали діти, юні патріоти нашої держави, які прагнуть, щоб імена сьогоднішніх героїв закарбувалися в сучасній історії України.

«Волонтери – герої нашого часу» – збірка історій про волонтерські організації та волонтерів сьогодення, які взяли на себе відповідальність за життя героїв-захисників сучасної України та цивільних людей.

Молоді автори пошукових робіт – учні закладів загальної середньої, позашкільної, професійної освіти, – прагнуть зберегти в пам’яті народу імена тих, хто доклав максимум зусиль для збереження незалежності нашої країни.

Збірники розраховані для використання педагогічними працівниками та учнями у рамках освітнього процесу.

За інформацією  Управління освіти і науки облдержадміністрації.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100