реклама

реклама

Учителі природничо-математичних дисциплін навчальних закладів області вивчали технології та інструментарій використання віртуальних лабораторій Еinstein™ «Фізика, хімія та біологія». Тренінг відбувся на базі центру STEM-освіти Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників. Такі лабораторії дають широкі можливості для вивчення природничих наук та зацікавлюють учнівпри проведенні практичних досліджень.

dsc_0534_2

«Використання віртуальних лабораторій сприяє розвитку критичного мислення в учнів, практиці інженерного дизайну та математичного моделювання. Це новітні інструменти, які можна і варто використовувати на уроках в сучасній школі», - говорить кандидат технічних наук Денис Ступак.

Педагоги області на практиці апробували застосування технологій та інструментарію віртуальних лабораторій Еinstein™ Фізика, Хімія та Біологія та дійшли висновку, що їх використання дає можливість отримати реальні умови для виконання експериментальних завдань, скорочує час на підготовку і проведення фронтальних, демонстраційних експериментів, підвищує точність вимірів, можливість комп’ютерного опрацювання експериментальних даних,  модернізує «традиційні» лабораторні роботи та дозволяє проводити учнівські дослідження МАН на якісно-новому рівні.

Прес-служба Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100