реклама

реклама

Виконавчий комітет Шполянської міської ради не провів конкурс на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів у межах міста Шпола. Про це повідомили в прес-службі Черкаського бласного територіального відділення антимонопольного комітету України.

Як встановило відділення, виконавчим комітетом Шполянської міської ради виконавців послуг з вивезення твердих побутових відходів у межах міста Шпола було визначено у 2015 році на 12 місяців. Однак, нових конкурсів на надання цих послуг у відповідності до Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів» органом місцевого самоврядування проведено не було.

Така бездіяльність обмежує право суб’єктів господарювання, які мали (мають) намір взяти участь у таких конкурсах, змагатися за право надавати дані послуги споживачам міста, тобто використовувати власні досягнення для отримання переваг порівняно з іншими суб’єктами господарювання.     Рішенням адміністративної колегії територіального відділення бездіяльність виконавчого комітету Шполянської міської ради визнана порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, яка може призвести до недопущення конкуренції на ринку послуг з вивезення твердих побутових відходів.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100