реклама

реклама

Степівські ветерани завжди з великим нетерпінням чекають на особливу для них дату - 14 жовтня, святкування Покрови Пресвятої Богородиці. Залишивши вдома всі особисті справи, забувши про свій вік, вони поспішають до Будинку культури на зустріч, вкотре підтверджуючи, що у поважному віці життя тільки починається.

- Ми тут не просто зустрічаємося, аби побачитися один з одним. Ми спілкуємося, відпочиваємо в колі однодумців, співаємо наших пісень, вирішуємо якісь особисті справи та плануємо, як будемо проводити наступні засідання, - говорять активні учасниці заходів, які проводить сільська ветеранська організація, Надія Степанівна Лут та Ганна Василівна Завалко. - Адже поодинці і свято не свято, і проблеми видаються якимись нездоланними. Спасибі всім, хто робить для нас такі свята для душі.

Кожна така зустріч у ветеранській організації не проходить без почесних гостей, не винятком був і цей день.

Щиро і з непідкупною добротою завжди зустрічається з шанованими ветеранами праці, простими сільськими трударями співзасновник корпорації «Дніпро» Олексій Петрович Душейко, якого тут поважають і з нетерпінням чекають. Адже, окрім постійної турботи, матеріальної підтримки, яку жителі Степового отримують від родини Душейків на всілякі розважальні та урочисті заходи, ці люди уміють надихнути морально.

Тож й цього разу, в теплому і затишному фойє сільського Будинку культури, за щедрим частування, вміло приготовленим кухарями місцевого господарства, звертаючись до ветеранів Олексій Петрович не просто привітав з великим церковним святом. Він побажав кожному міцного здоров’я, радості, багато років життя та мирного неба над головами. Подякував усім за активну позицію та патріотизм, закликав поважних людей ділитися своєю мудрістю та досвідом з молодшими поколіннями.

Далі линули музичні вітання на замовлення учасників. Прозвучала й улюблена пісня Олексія Петровича «Стоїть гора висока», яку підхопили всі присутні.

І так, співаючи та спілкуючись, не помітили ветерани, як злинув час. Тож, прощаючись, бажали один одному здоров’я та обіцяли обов’язково прибути на наступну заплановану зустріч.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100