реклама
Sucurity Police

реклама

Депутат Черкаської міськради Руслан Зоря сьогодні під час засідання сесії міськради виступив з депутатським запитом, у якому просив депутатів звернутись до прокурора області та начальника ГУ НП Черкаської області з проханням роз’яснити, як просувається розгляд кримінальної справи за участі приватного підприємства «Дніпробуд-Центр».

- 20 грудня 2007 року Черкаською міськрадою було прийнято рішення, яким приватному підприємству «Дніпробуд-Центр» надано в оренду земельну ділянку площею 12176 кв. м біля перехрестя вулиць Можайського та Лісова Просіка, строком на 49 років На підставі вказано рішення між Черкаською міською радою та ПП «Дніпробуд-Центр» було укладено договір оренди вказаної земельної ділянки. Рішенням міської ради та умовами договору оренди передбачений обов’язок орендаря розпочати будівельні роботи не пізніше 1 року з дати прийняття рішення про надання земельної ділянки. Вказаного обов’язку ПП «Дніпробуд-Центр» не виконав.

Враховуючи невиконання умов договору Черкаська міська рада в 2015 році звернулась до суду з позовом про стягнення 314 065 грн заборгованості. Рішенням господарського суду Черкаської області, залишенми в силі постановою Київського апеляційного господарського суду в позові було відмовлено.

Однак постановою Вищого господарського суду України вказані судові рішення були скасовані, а справу направлено на новий розгляд… Вищий громадський суд встановив безпідставність мотивів нижчих судів, якими вони обґрунтовували відмову у позові, - зачитав заяву Зоря.

За його словами, після цього при повторному розгляді справи було знову ухвалено рішення про відмову у позові.

- Не погоджуючись з рішенням суду Черкаська міськрада оскаржила його в апеляційному порядку. Однак, до відкриття апеляційного провадження до апеляційного суду надійшла заява Черкаської міської ради про відкликання апеляційної скарги, - заявив Зоря та попросив прокурора Черкаської області та начальника ГУ НП повідомити про стан та орієнтовні строки закінчення досудового розслідування кримінального провадження.

У відповідь міський голова Анатолій Бондаренко знов послався на те, що це рішення було прийнято під час однієї із попередніх каденцій міськради, а також про те, що відкликання позову до суду він прийняв не самостійно, а за поданням юридичного департаменту.

Однак 22 депутата підтримали запит Руслана Зорі.

Виступила на сесії і жителька мікрорайону, розміщеного від вулиці Лісова Просіка Лідія бережна.

- У нас, жителів цього мікрорайону не вкладається в голові, як можна порушувати питання про вирубку лісу. Ліс – це легені нашого міста, які захищають нас від загазованості, збираються зрубати 400 сосен, а також 60 молодих дубів, які ми, жителі району, посадили в 1983 році після буревію. Я думаю, треба голосувати не за вирубку лісів, а за посадку нових лісів, - розповіла жінка.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+15 #2 пенсіонер 01.11.2017 16:43
А що там незрозумілого,к оли за тією ділянкою стоять старий Овчаренко із двома синами вибл-ками, Кончіта вюрст головне рішало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Семен 01.11.2017 13:48
Потешные эти депутаты. Вначале, при удобном мере и за свою пайку отдают землю. Потом от нового мера обрывается кормление от корыта поднимают истерику.
Та дайте тому Заре еще одну Поляну на дерибан и он успокоится надолго, деньги им управляют и жадность, а не забота о народе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100