реклама

реклама

У Чорнобаївській центральній районній лікарні після капітального ремонту відкрили приміщення швидкої допомоги.

Оснащення оперативно-диспетчерським пунктом допоможе швидко реагувати на виклики між Чорнобаївською ЦРЛ, Іркліївською районною лікарнею, а також Богодухівською, Лящівською та Вереміївською дільничними лікарнями.

В урочистому відкритті взяли участь голова Чорнобаївської РДА Олексій Головко, голова райради Олексій Боровик, перший заступник голови РДА Олександр Тарасенко, заступники Євдокія Ляпкало та Юрій Коцур, депутати районної ради, заступник начальника Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Черкаської облдержадміністрації Володимир Кобаль, головний лікар старшої швидкої допомоги м. Черкас Владислав Свириденко, сільські голови району, медичний персонал на чолі з головним лікарем центральної районної лікарні Олександром Балагурчиком.

Благословення нове приміщення швидкої допомоги отримало від благочинного Чорнобаївського району отця Іоана. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.


реклама

Коментарі  

 
+3 #1 UKR. 04.01.2012 22:44
У Чорнобаївській центральній районній лікарні після капітального ремонту відкрили приміщення швидкої допомоги а как у нас в городе живут на скорой- я был на станции знакомому стало плохо вызывать не стали заскочили туда благо были рядом так там мрак. спрашиваю у медиков а что так мрачно то а они отвечают что помещение скорой ни что иное как конюшни генерал губернатора при царе батюшке а власти как .....ли так и пи...т что в новое помещение переведут а потом спрашиваем почему они злые так потому что .....ребята в мерии подумайте и в районе и у нас ЛЮДИ работают и для ЛЮДЕЙ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100