реклама

реклама

Ім’я викладача кафедри лісового господарства Уманського НУС Валентини Мамчур вже давно стало відомим серед колективу університету та любителів мистецтва м. Умань. А з 25 жовтня наша колега підкорила серця поціновувачів прекрасного м. Черкаси, де відкрилася та протягом місяця діятиме її персональна виставка.

1200x800-dsc_0195.95f

Це вже не перша мистецька подія у житті Валентини Василівни. Спочатку вона підкорила своїми натхненними, сповненими життя та яскравих емоцій полотнами університетський загал. Наступною сходинкою стало визнання уманчан, які високо оцінили доробок скромної, але такої обдарованої землячки. І от цього разу – Черкаський художній музей сповнився позитивом переспівів долі талановитої художниці.

Як стверджує сама авторка, за короткий час вона створила понад 200 полотен. І наразі не втрачає захоплення виконуваною роботою, плануючи нові сюжети й отримуючи задоволення від кожного витвору.

Хто хоч раз бачив картини Валентини Мамчур, той пам’ятає те відчуття тепла, затишку, нестримної пристрасті, м’якого захисту, романтичної світлої печалі та невпинного розмаїття осяяних любов’ю і ніжністю квітів. У її картинах – життя, як сяючий мрійливий пейзаж, сповнених пряних почуттів, збагачений відчуттям прекрасного у кожній миті.

1200x800-dsc_0209.95f

Тож якщо ваші дні стали сірими і похмурими, погляньте на картини Валентини Мамчур. Її мистецтво творить дива, надихаючи на нові прагнення, даруючи забуті відчуття захопленості кожним прожитим днем, даючи можливість споглядати світ у всьому розмаїтті й мінливості притаманних йому барв.

Бажаємо нашій художниці, щоб джерело її натхнення завжди залишалося повноводним, а щирість і життєдайна окриленість полотен здобула найвище визнання!

 

Прес-центр Уманського НУС

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100