реклама

реклама

Мерія Черкас оголошує про проведення земельного аукціону з продажу права оренди. На аукціон виставлена земельна ділянка у мікрорайоні «Дахнівський» по вул. Ткалича, 2. Загальна площа – 1850 м кв. Там можна розмістити адміністративно-побутову будівлю.

Стартова ціна – 99 900 грн. Аукціон відбудеться 16 січня 2012 року. Кінцевий термін прийняття заяв на участь в аукціоні 10 січня.

За словами заступника начальника управління земельних ресурсів Ірини Деньги, земельна ділянка розташована поряд із транспортною магістраллю. Через вул. Канівську, поряд з якою розміщується ділянка, можна потрапити на трасу Черкаси-Канів, а далі — на Київ. Більше того віддаленість від житлової забудови дозволяє використовувати землю для будівництва офісних, ремонтних чи складських приміщень.

Ознайомитись із технічним паспортом земельної ділянки та умовами участі в аукціоні можна в департаменті містобудування Черкаської міської ради за адресою: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, к. 320, контактний телефон: (0472) 45-90-02. Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100