реклама

реклама

У Черкаській області працівники податкової міліції припинили діяльність трьох незаконних автозаправних станцій.

В ході операції «Акциз-2017» було встановлено, що посадові особи підприємства на трьох незаконно облаштованих автомобільних газових заправних пунктах налагодили зберігання та реалізацію скрапленого газу без необхідних дозвільних документів для даного виду діяльності.

Внаслідок проведених заходів було виявлено та вилучено 12,5 тисяч літрів скрапленого газу й обладнання, яке використовувалося в незаконній діяльності. Загальна вартість вилученого становить понад 1 млн. 56 тисяч гривень.

Триває подальша перевірка. До організаторів незаконного продажу газу згідно чинного законодавства передбачено застосування санкцій.

Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Черкаській області.

 

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Сидоров 03.11.2017 00:18
Як закрили, так і відкриють. Газова СТС знову працює після закритя,навіть розширилась. З дивом побачив їх заправку на Медведівському повороті на трасі на Чигирн. Непотопляємі, бо мерські,кажуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 пенсіонер 02.11.2017 14:42
А заправка Корчаки-Гороха в аеропорту без будь яких дозвільних документів,як непотонулий корабель,продов жує діяти.Договір оренди закінчився рік тому,чого мовчать депутати обласної ради (Мушиек та інші). Криша заступника ОДА Овчаренка поки діє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100