реклама
Sucurity Police

реклама

Комунальний конфлікт виник на Черкащині. Люди заборгували перед обслуговуючою компанією. Виявилося, люди справно платили за комуналку – але не за адресою. Гроші перераховували – на рахунок новоствореного об'єднання співвласників багато-квартирних будинків.

Про це пише «Сьогодні».

У подружжя Бахмач – трикімнатна квартира. В опалювальний сезон вона обходиться їм майже в три тисячі гривень. Раніше половину покривала субсидія. Але в цьому році – її забрали.

Субсидії втратили тридцять мешканців будинку. Вони протягом року платили комуналку в фонд новоствореного ОСББ. Але багатоповерхівку продовжує обслуговувати – керуюча компанія забудовника. Комунальники подали в департамент соцзахисту списки боржників, і мешканців позбавили пільги.

У РЕУ запевняють, що все навпаки. Мовляв, це ОСББ не приймає будинок на баланс. Давати інтерв'ю відмовилися, але прислали скаргу, яку відправили в мерію.

Ось і вийшло, що немає підстав надавати субсидії тим, хто платить на рахунок ОСББ.

Варіантів два, кажуть юристи міськради. Але в кожному мешканцям доведеться платити комуналку по повній, поки ОСББ та РЕУ не домовляться.

Жителі проблемного будинку в суд вже звернулися. І погрожують акціями протесту, якщо рішення буде не на їхню користь.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 РезидентЪ 03.11.2017 03:34
Цитую ПРОЧЕРК:
Жителів черкаської багатоповерхівк и позбавили субсидії

"Прочерк" в очередной раз блеснул "профессионализм ом". Во всей статье ни одного упоминания, где этот самый дом находится. "Комунальний конфлікт виник на Черкащині" - на Черкащине это очень информативно. Т.е. или в Умане, или в Драбове ? Какая разница
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100