реклама
Sucurity Police

реклама

Студентам Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини присвоєно первинне офіцерське звання – молодший лейтенант запасу, повідомили "Прочерку" в прес-центрі вишу.

1

Цьогоріч 94 студенти УДПУ, які пройшли курс навчання за програмою підготовки офіцерів запасу, отримали свої перші погони. Урочистості з нагоди присвоєння первинного офіцерського звання – молодший лейтенант запасу – відбулися в актовій залі університету за участю представників військової кафедри Сумського державного університету та Військової академії міста Одеса, керівництва університету та його структурних підрозділів, викладачів, батьків, студентів та їх друзів.

Подібні заходи в УДПУ відбулися вчетверте, за цей час підготовлено понад 500 офіцерів запасу. Ніхто з юнаків та дівчат, які окрім основної обрали іще одну професію – захищати рідну землю – не шкодує про свій вибір. Озброївшись знаннями та навчившись усьому необхідному, вони стали на шлях вірного служіння Батьківщині: несуть службу в ЗСУ, працюють у МНС, поліції, Державній виконавчій службі, НАБУ, захищають цілісність держави у зоні АТО.

Вручили юнакам та дівчатам погони представники Військової академії міста Одеса, полковник Ернест Григорян та Сумського державного університету, підполковник Олег Супрун. Привітали молодих офіцерів запасу із визначною подією в їхньому житті перший проректор, професор Андрій Гедзик, військовий комісар Уманського об’єднаного військкомату полковник Олександр Борисюк, командир взводу курсантів Галина Леошко.

Гарним доповненням урочистостей стали подаровані молодим офіцерам та гостям художні номери у виконанні кращих творчих колективів та солістів університету.

2

3

4

5

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Артилерист 04.11.2017 08:54
Судячи з фото, полковник Григорян носить погони в кишені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Солдат в запасі 03.11.2017 20:52
Добра справа. Але цікаво знати за чий рахунок студентів одягнули в військовий форменний одяг. Раніше це робила держава.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100